2005

050130 Latorpsgänget på utflykt. Tyvärr blev kennelägaren hastigt sjuk och kunde inte närvara. Annelie och Anders arrangerade och lotsade gänget genom Tjälvesta ängar. Här finns bilder från promenaden; klicka här

050208 Ny kull valpar. "Katla" har fått sju fina små valpar. 5 hanar och 2 tikar.

050303 Våren börjar faktiskt närma sig, vilket kan vara svårt att förstå då man tittar ut och ser vad termometern står på. Det har ändå hunnit bli mars månad, vilket innebär att jaktvårdslagen har trätt i kraft. Alla vi hundägare måste respektera den och hundar får inte springa fritt i skog och mark. Det kan finnas mer i din hund än vad du tror. En wheaten kan faktiskt "klippa" ett rådjur, jag talar av egen erfarenhet. Så ha koll på era hundar då ni är ute. Respektera jaktvårdslagen som faktiskt sträcker sig ända fram till augusti månad.

Oktober 2005. Utflykt till St. Gårdsjölägret i Kilsbergen. Bilder kan ses på Hellbergs hemsida

December 2005. Året har varit ett mycket händelserikt år i vårat hundhem. Hundarna har fått en ny husse och livet i och utanför kenneln ser inte ut som tidigare. Angagemanget har legat på ett lite annat plan. Det har varit " lite mycket"i mitt sociala liv och hundarna har haft en annan prioritet än tidigare. Bland annat har den här hemsidan blivit dåligt uppdaterad, vilket inte bara har berott på skilsmässa o dyl. utan på virus som slagit ut mina program i datorn. Men med ny man och ny dator har jag stora förhoppningar om att hemsidan och kenneln kommer att göra sig påmind i olika sammanhang. Tack alla ni som har stöttat mig då det har varit tungt och ni som delat mina glädjestunder. Jag hoppas kunna bli en bättre "kennelmamma" 2006.

2008