Januari 2006. Alice parad. Förhoppningsvis blir det nedkomst i mars

Februari 2006. Tiden går fort och nu har våran I- kull hunnit bli ett år. Grattis! Det är dags för deras mattar och hussar att själva prova på att sätta saxen i pälsen. Jag kommer att hålla "klippkurs" en heldag 19/2 och ytterligare en den 12/3. Hundarna från H-och I-kullen är inbjudna

060224 Ultraljud på "Alice". Tyvärr har inte parningen i januari tagit sig. Altså, inga valpar i vår. Vi får glädjas åt de vi har!

Augusti 2006. Alice är parad med Villa Ekbackens Älskvärde Gottfrid. Om planerna går i uppfyllelse så väntar vi nedkoms i slutet av september.

060929 Nya valpar! "Alice" har idag nedkommit med 8 st välartade valpar, 6 tikar och 2 hanar. Valparna är efter Villa Ekbackens Älskvärde Gottfrid.

061125 Nu har våra valpar börjat flytta till sina nya hem. Lycka till alla valpköpare!

061210 Första gången på åtminstone ett decenium som jag inte har varit på "Stora Stockholm". I stället umgicks jag med 5 av våra 8 valpar, vilka nu har hittat nya hem. Valpträff, alltså. Efter två veckor med sina nya hussar och mattar har det ju hunnit bli lite frågor och funderingar. Att utbyta erfarenheter och att träffa syskonens nya ägare är jättespännande. Återigen har jag lyckats! Ett kul gäng som får "familjen"att växa.

Gissa om våra tio veckor gamla valpar sov gott efter 2½ timmar i skogen med promenad, lek, korvgrillning och inkallningsövning. I solens sken var från vänter: Nils-Erik, Bella, Elisabeth, Bimma, Sally, Johanna, Leja, Christina, Clary, Teddy, Wictoria, Ronja, Rickard och lille Carl i kärran. Tack för att ni bidrog till en strålande dag!